Blog

02
Jun

VISA REGIME FOR FOREIGN CITIZENS

Visa regulations The visa regime for foreign citizens in the Republic of Albania is provided by Law No. 108/13 “On foreigners” and by the Decision of the Council of Ministers No. 569, dated 03.10.2018, on some additions and amendments to the Decision no. 513/13 of the Council of Ministers “On the definition of the criteria...
Read More
02
Jun

NJOFTIM I POLICISE SE SHTETI SHQIPTAR MBI HYRJE-DALJET NE TERRITORIN E VENDIT

Në zbatim të urdhrit nr. 351, datë 29.05.2020, të Ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale “Për marrjen e masave të veçanta dhe kufizimeve për parandalimin e përhapjes së COVID-19”, Policia Kufitare ka marrë masat në të gjitha pikat e kalimit kufitar tokësor, për vijimin normalisht dhe pa probleme të aktivitetit kufitar. Në këtë kuadër i...
Read More